Guide til en imponerende hjemmeside

6 lette trin til din nye hjemmeside

At få designet en professionel hjemmeside skal være så let som muligt for dig. Her på siden ser du en typisk arbejdsgang, når vi designer en hjemmeside eller webshop for vores kunder. Vi guider dig til, hvad du selv skal levere af materiale, så vi sammen skaber en hjemmeside, der imponerer dine kunder.

Disse ting skal du huske, når vi skal til at udvikle din professionelle hjemmeside eller webshop:

Tjekliste :

Du kender din virksomhed, forening eller hobby bedst. Derfor er det også naturligt, at du selv leverer tekster til din nye hjemmeside eller webshop. Har du ikke selv tid eller skrivegejsten, er der masser af tekstforfatter på nettet, du kan benytte dig af. Er du meget seriøst omkring SEO, vil det også være en god ide at tage fat i netop en tekstforfatter. Vi tilbyder at læse dine tekster igennem og rettet til, så de fremstår fri for stavefejl og står grammatisk korrekt. Læs mere under tilkøb.

Du kan enten selv levere billeder til hjemmesiden, eller du kan tilkøbe stock-fotos hos os.

Lækre billeder gør utrolig meget for helhedsindtrykket på en hjemmeside og er med til at skabe rammerne for en rød tråd hele vejen igennem hjemmesiden. Har du ikke selv kvalitetsbilleder til din hjemmeside, hjælper vi dig med at finde nogle, som du kan benytte dig af. Vi sørger for billederne er efterbehandlet, og at licensen er i orden. Flotte lækre billeder fanger den besøgende i langt højere grad, og samtidigt sender det et mere professionelt billede.

Vi skal bruge et logo til hjemmesiden. Hvis du ikke har et kan man som udgangspunkt bare benytte sit domæne navn.

Hvis du har særlige ønsker til farver og lignende, skal du sende dem til os. Du er også meget velkommen til at give os “frie hænder” i forhold til designet, hvis det er en for farverig jungle at finde rundt i.

Vi har brug for adgang til din hosting løsning for at kunne uploade den færdige hjemmeside til dit domænenavn.

Har du hosting-løsningen hos os, skal du naturligvis ikke tænke på noget – vi klarer det hele for dig.

Læs mere om vores hosting her.