Lad os klare mail opsætning, sikkerhed og backup,

Vi sørger for alt det tekniske omkring din hjemmeside

Har du ingen hosting, eller ønsker du måske at flytte din hosting til hos, står vi parate til at hjælpe dig. Vi sørger for at du er sikret et lyn hurtig webhotel, og at alt det tekniske omkring dit website som f.eks sikkerhed og backup kører 24/7. Vi hjælper dig også med at oprette mails og gendanne hjemmesiden, hvis uheldet er ude. Vi yder altid god support. Alle vores hosting løsninger har SSL certifikat, eget dansk kontrolpanel og 99.99% oppetid.

Vores Pro+ hosting pakke er inkl. service til din hjemmeside, så du er sikker på alt den hjælp du har brug. Det betyder at du ikke skal bekymre dig. Det frigører tid til at du kan fokusere på det, som du har forstand på, nemlig din virksomhed, brand eller hobby.

Vi glæder os til få dig med ombord!

Lad os klare mail opsætning, sikkerhed, backup.

Vi sørger for alt det tekniske til din hjemmeside

Har du ingen hosting, eller ønsker du måske at flytte din hosting til os, står vi parate til at hjælpe dig. Vi sørger for, at du er sikret et lynhurtig webhotel, og at alt det tekniske til dit website som f.eks sikkerhed og backup kører 24/7. Vi hjælper dig også med at oprette mails og gendanne hjemmesiden, hvis uheldet er ude. Vi yder altid god support. Alle vores hosting løsninger har SSL-certifikat, eget dansk kontrolpanel og 99.99% oppetid.

Vores Pro+ hosting pakke er inkl. service til din hjemmeside, så du er sikker på alt den hjælp, du har brug. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig. Det frigør tid til, at du kan fokusere på det, som du har forstand på – nemlig din virksomhed, brand eller hobby.

Vi glæder os til få dig med ombord!

Du er altid garanteret

Vi tror på, at det at have en hjemmeside skal være enkelt og nemt. Og ikke forbundet med en masse tekniske vanskeligheder eller udfordringer. Derfor er vores hosting løsninger perfekt til dig, som ikke ønsker at stå med ansvaret selv.

Du behøver ikke at løfte en finger. Vi ordner det hele for dig. Du har dog fuld adgang til din løsning via et stort dansk kontrolpanel. Så du selv opsætter og justerer din hosting, hvis du selv ønsker at ændre noget.

Du vil altid være sikker på :

  • 99.99 oppetid på vores hosting-løsninger
  • Lynhurtige servere
  • Daglig backup med gendannelse 14 dage tilbage i tiden
  • SSL-kryptering. Sikker hjemmeside
  • Support i særklasse
  • Ubegrænset trafik
  • Hjælp til oprettelse af mails
  • Eget dansk kontrolpanel
  • Og meget mere ….

Hosting løsninger

Alle priser er ekskl. moms og viste priser er faste. Ingen bindinger. Opsigelse er løbende måned + 1 måned.

Pro

89 kr. pr. mdr.

✔️Inkl. domæne
✔️99.99% oppetid
✔️Gratis SSL-kryptering / sikker side
✔️Lynhurtige SSD-harddiske
✔️Oprettelse af op til 5 mails
✔️Support ved mail
✔️Ubegrænset trafik
✔️Backup 14 dage tilbage
✔️10 gb plads

Alle priser er engangsbetalinger. ekskl moms30 dages opsigelse + løbende mdr.

Pro+

119 kr. pr. mdr.

✔️Inkl. domæne
✔️99.99% oppetid
✔️Gratis SSL-kryptering / sikker side
✔️Lynhurtige SSD-harddiske
✔️Oprettelse af op til 10 mails
✔️Udvidet support ved mail og telefon
✔️Ubegrænset trafik
✔️Backup 14 dage tilbage
✔️25 gb plads

Alle priser er engangsbetalinger. ekskl moms30 dages opsigelse + løbende mdr.

Pro+ inkl. serviceaftale

179 kr. pr. mdr

✔️Inkl. domæne
✔️99.99% oppetid
✔️Gratis SSL-kryptering / sikker side
✔️Lynhurtige SSD-harddiske
✔️Oprettelse af op til 10 mails
✔️Udvidet support ved mail og telefon
✔️Ubegrænset trafik
✔️Backup 14 dage tilbage
✔️25 gb plads
✔️Basis service inkl.

Alle priser er engangsbetalinger. ekskl moms30 dages opsigelse + løbende mdr.

SSL-kryptering

99% oppetid

Daglige backups

Teknisk support

Eget kontrol panel

Op til 10 mail-adresser

Hurtige servere

Ubegrænset trafik

Basis

Til den lille virksomhed eller som et online vistikort

Kr. 2800 Kr.

✔️Personligt design
✔️Op til 7 sider designet*
✔️Responsive design
✔️Kontakt formular
✔️Nem at redigere
✔️Optimeret til mobil og tablet
✔️Basis SEO optimeret
✔️SSL krypteret
✔️Ingen bindinger. 100 % kundeejet

Alle priser er engangsbetalinger – Ingen bindinger. 100% kundeejet

Hvad er hosting og domæne?

Hvis du aldrig før har haft en hjemmeside, kan det godt være svært at finde rundt i de mange forskellige udtryk, man støder på, når man undersøger, hvad det indebærer at have en hjemmeside i dag. Men bare rolig, det er slet ikke så kompliceret, som det umiddelbart lyder. Læs med her, og bliv klogere på, hvad det hele betyder.

Der kræves to ting for at kunne have en hjemmeside. Det, som vi kalder hosting eller webhotel og et domæne, altså den URL du indtaster for at besøge en hjemmeside.

Vi har herunder beskrevet, hvad de to ting betyder, og hvorfor de er nødvendige for at have en hjemmeside.

Hosting også kaldet Webhotel

Hosting kan bedst sammenlignes med din bolig. En hjemmeside består af en masse tekster og billeder m.v,. og de skal have et sted at bo. På samme måde som du har et sted til dine møbler, dit tøj og så videre.

Din bolig har et antal kvm, du kan benytte, og det samme har en hosting/webhotel. Men i stedet for kvm kalder vi det bare “plads”. Vores løsninger kommer f.eks med 10 eller 20 gb plads, som i de fleste tilfælde er mere end rigeligt til en professionel hjemmeside.

Herudover skal hosting-løsninger også være sikre mod hackerangreb og være hurtige og stabile overfor de besøgende, der kommer forbi din hjemmeside.

Vores hosting-løsninger sikrer dig netop dét. Du kan dog frit vælge at lægge din hosting et andet sted, men så kan vi ikke garantere for kvaliteten af din hosting – og dermed hastigheden af siden eller sikkerheden. Der findes mange gode hosting-udbyder, men pas på ikke at vælge for billigt. Her hænger pris og kvalitet sammen i 99% af tilfældene.

Domæne / URL-adresse

For at du bliver set på nettet, kræver det, at folk ved, hvor de skal besøge dig. Det er det, vi kalder et domænenavn. Altså den URL-adresse man skriver i sin browser for at besøge en bestemt hjemmeside.

Du kan sammenligne domæne med din postkasse, som oftest er foran indgangen til din hjem. Postkassen viser den adresse, du bor på samt dit navn. Det er det samme, som et domæne gør.

I Danmark ender alle domæner på “.dk”. Du kan undersøge om et pågældende domænenavn er ledigt ved at trykke på søg knappen herunder.

Et “.dk” domæne koster typisk 99 kr. at købe. I vores hosting løsninger er det med i prisen. Vi køber også “.com” domæner m.v.

Skal vi snakke sammen?

Skal vi også hoste din hjemmeside?